Ομιλία-διάλεξη για τις 7 συχνές παθήσεις του δέρματος μετά από μεταμόσχευση νεφρού-πρακτικές οδηγίες πρόληψης και αντιμετώπισής τους.

20160421_19182920160421_191835

20160421_193614 20160421_193702

Σε μια κατάμεστη αίθουσα  του Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταμοσχευθέντων εκ Νεφρού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 η διάλεξη   της  ΔΡ. κ. Πανουτσοπούλου Ιωάννας Δερματολόγου Αφροδισιολόγου επιστημονικής συνεργάτιδας της πανεπιστημιακής κλινικής νοσοκομείου Α. ΣΥΓΓΡΟΣ    με θέμα : 7 συχνές παθήσεις του δέρματος μετά από μεταμόσχευση νεφρού-πρακτικές οδηγίες πρόληψης και αντιμετώπισής τους.

Πολύ έντονο  υπήρξε το ενδιαφέρον των μελών του Συλλόγου  γύρω από τα θεάματα των παθήσεων του δέρματος  αφού διατυπώθηκαν και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις  που ετέθησαν . Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος   η κ Πανουτσοπούλου Ιωάννα  δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα μας αποστείλει και θα φιλοξενήσουμε στο site του Συλλόγου όλη την διάλεξη ώστε να ενημερωθούν και όσοι δεν μπόρεσαν να παραστούν στην ομιλία.

Μετά το πέρας της ομιλίας  ακολουθήσε  ενημέρωση των μελών του Συλλόγου από τον  Πρόεδρο του Συλλόγου  κ. Σβάρνα Χρήστο  για τις τελευταίες εξελίξεις στο ασφαλιστικό φορολογικό καθώς και στο διατροφικό επίδομα των νεφροπαθών μεταμοσχευμένων.

Συλλογή και αποστολή προσφορών στους πρόσφυγες-μετανάστες

20160409_104345

Στα πλαίσια αλληλεγγύης και στήριξης προς τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, που φιλοξενούνται σε κέντρα υποδοχής ανά την Ελληνική επικράτεια, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευθέντων Εκ Νεφρού κάνοντας  έκκληση στην ανθρωπιά  των νεφροπαθών μεταμοσχευμένων , των οικογενειών τους  για προσφορά βοήθειας σε αυτούς τους κατατρεγμένους ανθρώπους συγκέντρωσε αρκετές προσφορές  των μελών του σε Τρόφιμα , φάρμακα , ρούχα, είδη ατομικής υγιεινής ,τις οποίες απέστειλε εκφράζοντας συμβολικά την αλληλεγγύη του.

Ομιλία με θέμα : 7 συχνές παθήσεις του δέρματος μετά από μεταμόσχευση νεφρού-πρακτικές οδηγίες πρόληψης και αντιμετώπισής τους

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταμοσχευθέντων εκ Νεφρού σας προσκαλεί σε ενημερωτική ομιλία της κ. ΔΡ. Πανουτσοπούλου Ιωάννας Δερματολόγου Αφροδισιολόγου επιστημονικής συνεργάτιδας της πανεπιστημιακής κλινικής νοσοκομείου Α. ΣΥΓΓΡΟΣ  με θέμα : 7 συχνές παθήσεις του δέρματος μετά από μεταμόσχευση νεφρού-πρακτικές οδηγίες πρόληψης και αντιμετώπισής τους. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 και ώρα 18.30 μ.μ στα γραφεία του Συλλόγου Ναυάρχου Βότση 21 Κάτω Πατήσια.

Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ενημέρωση των μελών του Συλλόγου για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό φορολογικό καθώς και στο διατροφικό επίδομα των νεφροπαθών μεταμοσχευμένων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

   Ο Πρόεδρος του ΔΣ                                    Η  Γενική  Γραμματέας ΔΣ

      Σβάρνας Χρήστος                                           Μαρκοπούλου  Θεοδώρα