Νέα Σημαντική Απώλεια για τον ΠΣΜΝ – Έφυγε από την Ζωή ο  Νίκος Πατίρης

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με βαθύτατη  θλίψη σας ενημερώνουμε για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου και Αναπληρωτή Ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μεταμοσχευμένων εκ Νεφρού (ΠΣΜΝ), Νίκου Πατίρη.

Ο Νίκος ήταν ένα από τα νέα, αλλά και πιο δραστήρια  Μέλη του ΠΣΜΝ και εξελέγη Αναπληρωτής Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου του στις τελευταίες αρχαιρεσίες .

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΜΝ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του, καθώς και την συμπαράσταση τους σε αυτές τις στιγμές της οδύνης.

Θα τον θυμόμαστε όλοι με αγάπη για την ευγένεια του, καθώς και  την  προσήλωση του στην υποστήριξη του  έργου του Συνδέσμου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, στις 11:30, στο εκκλησάκι του Αη Γιώργη στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου.      (https://maps.app.goo.gl/2nCsLBi3L3PkA4Dg6)

Η οικογένεια του θα επιθυμούσε στη μνήμη του αντί στεφάνων να ενισχυθούν:

• το ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ Α8 “ΔΑΦΝΗ” ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ
IBAN Εθνική Τράπεζα: GR3301107010000070129600287
https://www.ekfrasi.gr/el/gine-ipostiriktis

• ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Μεταμοσχευμένων εκ Νεφρού,
IBAN Εθνική Τράπεζα: GR9601101340000013429601761
https://psmn.gr/?page_id=1818
.

                                                              Το Δ.Σ. του ΠΣΜΝ

Έφυγε από την Ζωή η Μερσίνη Καλογρίδου – Βαρύταρη Απώλεια για τον Σύνδεσμο

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με βαθύτατη  θλίψη σας ενημερώνουμε για την απροσδόκητη απώλεια της αγαπητής συναδέλφου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μεταμοσχευμένων εκ Νεφρού (ΠΣΜΝ), Μερσίνης Καλογρίδου.

Η Μερσίνη ήταν ένα από τα ιδρυτικά  και τα πιο ενεργά Μέλη του ΠΣΜΝ και διετέλεσε για μακρό χρονικό διάστημα  Αντιπρόεδρος και Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου του.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΜΝ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην Οικογένεια της, καθώς και την συμπαράσταση τους σε αυτές τις στιγμές της οδύνης.

Θα την θυμόμαστε όλοι με αγάπη και ευγνωμοσύνη για την σημαντική και ανιδιοτελή συνεισφορά  της στο έργο του Συνδέσμου, καθώς  και την ευγενική της υποστήριξη της σε όσους είχαν ανάγκη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου στις 10.00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ιλίου, και στην συνέχεια η ταφή στο Β’  Κοιμητήριο Αθηνών.

Η Οικογένεια θα επιθυμούσε αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Μεταμοσχευμένων εκ Νεφρού.

ΙΒΑΝ Λογαριασμού ΠΣΜΝ στην  Εθνική Τράπεζα GR9601101340000013429601761.

                                                              Το Δ.Σ. του ΠΣΜΝ