Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε το διακεκριμένο μέλος του Συλλόγου μας, Διακονιαράκη Βασίλη.
Ο Διακονιαράκης Βασίλης, υπήρξε πάντα ενεργός και δραστήριος και αποτέλεσε για πολλά χρόνια μέλος της Εκλεκτικής Επιτροπής του συλλόγου μας και αντιπρόσωπος σε όλα τα συνέδρια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών.
Ένας άνθρωπος σεμνός, ακέραιος, με ήθος, ανιδιοτελής , δημιουργικός, με αγάπη για τους συνασθείς και συνανθρώπους του.
Αγωνίστηκε με πάθος για την διάδοση της ιδέας της δωρεάς ιστών και οργάνων σώματος για μεταμόσχευση.
Συμμετείχε ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου μας.
Κρατάμε στην καρδιά μας ζωντανή τη θύμηση του, Διακονιαράκη Βασίλη, να μας εμπνέει στις μικρές και μεγάλες μάχες του σήμερα και του αύριο.
Το Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταμοσχευθέντων εκ Νεφρού εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους φίλους του.
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Χρήστος Σβάρνας Θεοδώρα Μαρκοπούλου