Επίσκεψη Αντιπροσωπείας Διοικητικού Συμβουλίου στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού “Αγ. Παντελεήμων”

Σε συνέχεια των επισκέψεων μας σε δημόσιες και ιδιωτικές Μονάδες Τεχνητού Νεφρού επισκεφθήκαμε την Πέμπτη 22.6.2017 τη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης «Αγ. Παντελεήμων» η οποία βρίσκεται στην οδό Αιτωλικού 75, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στον Πειραιά. Η Μονάδα στεγάζεται σε ένα ωραίο, νεόδμητο κτίριο 1500 τ.μ και διαθέτει ένα ισόγειο και 2 υπόγεια parking για την εξυπηρέτηση των ασθενών και των συνοδών τους.
Στη μονάδα υπάρχουν συνολικά 18 καινούρια μηχανήματα B‐Braun τελευταίας τεχνολογίας, κατανεμημένα σε δύο αίθουσες των 9 κλινών. Κάθε αιμοκαθαιρόμενος ασθενής κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, μπορεί να παρακολουθεί, στην προσωπική του τηλεόραση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα ή τη μουσική της αρεσκείας του. Στη μονάδα υπάρχει χωριστή αίθουσα για οροθετικούς ασθενείς καθώς επίσης και για άτομα περιορισμένης κινητικότητας. Για την εξυπηρέτηση των ασθενών, η μονάδα παρέχει ένα ασθενοφόρο το οποίο καλύπτει όλες τις έκτακτες ανάγκες.

Την επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του συλλόγου Χριστόφορος Πολυδώρου μαζί με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Απόστολο Δημητρακόπουλο.

ΜΟΝΑΔΑ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»
Αιτωλικού 75, Πειραιάς
Τηλ.: 210 4633998‐9
Φαξ : 210 4633902